Kırşehir Kent merkezinde freni tutmayan tomruk yüklü kamyonun direğe çarparak devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı. Olayı gören mahalle sakinleri facianın eşiğinden dönüldüğünü söyledi.
Edinilen bilgilere göre; Erdinç Koç (35) ve Aziz Koç (30), Boztepe ilçesinden kamyona yükledikleri tomrukları Kırşehir Kılıçözü sanayi sitesine götürmek için yola çıktı. Kent merkezi girişi Boztepe caddesi rampasından aşağı inerken Erdinç Koç idaresindeki kamyon frenleri tutmayarak kontrolden çıktı. Aşırı süratlanan kamyon 2020. sokakta bulunan bir marketin önündeki elektrik direğine çarparak durabildi. Kazanın etkisiyle kamyonda bulunan tomruklar yola ve etrafa savruldu. Kaza anında etrafta vatandaşların olmaması büyük bir faciayı önledi. Kazada Erdinç Koç hafif yaralanırken Aziz Koç yara almadan kurtuldu. Olay sonrası elektrik telleri etrafa dağıldı. Tedaş ekipleri direkte bulunan elektriği derhal keserken polis olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı.
Olay anında balkonda olduğunu söyleyen bir mahalle sakini “Kamyon zannedersem firenleri tutmadı çok hızlıydı ben eyvah dedim büyük bir kaza olacağını hissettim sonra kamyon büyük bir gürültü ile elektrik direğine çarptı ve devrildi. Üzerinde yüklü olan kerestelik kavaklar etrafa saçıldı. Elektrik direği koptu. Direk olmasaydı bu kamyon direğin hemen dibindeki markete girebilirdi veya direğe çarpmadan ilerleseydi Boztepe yol ayrımındaki üst geçide ya da oradaki arabalara çarparak duracaktı. Benim gördüğüm şoför çok tecrübeli ve soğukkanlıydı. direğe aracın yan tarafını vurdurarak devrildi ve Allah’tan hiçbir can kaybı meydana gelmedi. Bugün bence büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.” dedi.
Kaza anında markette bulunan çalışanlar ve vatandaşlar büyük panik yaşarken market girişinde ve etrafta bulunan bir otomobilde küçük çaplı hasar oluştu. Kaza ile ilgili polis geniş çaplı soruşturma başlattı.




GENÇLERİN KARİYER YOLCULUĞUNDA KIRŞEHİR İŞKUR FARKI
Eski İl Başkanı Amansız Hastalığa Yenildi
Kırşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç Görevine Başladı
Amigo Halil Kurt “Yediğimiz goller ofsayt olsun” dedi
Ünsal’dan Ankara’da Kırşehir Mesaisi: Bakan Kurum’u Şehre Davet Etti
BOZTEPE’DE YENİ MEHMETÇİK İLKOKULU’NUN TEMELİ ATILDI
POLİS SAHTE PLAKAYI AFFETMEDİ