Kırşehir Haber Vakti

KIRŞEHİR’DE DEPREMZEDE ÇOCUKLAR DERS BAŞI YAPTI

KIRŞEHİR’DE DEPREMZEDE ÇOCUKLAR DERS BAŞI YAPTI
Okundu
20 Şubat 2023 - 12:21

Türkiye’ yi yasa boğan Kahramanmaraş Merkezli depremler nedeniyle ara verilen 2022-2023 eğitim öğretim ikinci dönemi başladı. Kırşehir’de eğitim gören öğrencilerle birlikte, ilimizde misafir edilen depremzede çocuklar da bugün ders başı yaptı.

11 ilden Kırşehir’e 20 Şubat tarihinde gelen 423 öğrenci devlet okulları ve özel okullarda yeni sınıfları ve arkadaşlarıyla tanıştı. Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde koordinasyonu yapılan öğrencilerin bulundukları yerlere yakın olan okullara nakil işlemleri yapıldı. Anaokulu, ilkokul ve ortaokulda nakil işlemleri en yakın okullara yapılırken evlerde kalan depremzede ailelerin çocukları ise istedikleri okullara çocuklarının nakil işlemlerini yaptırdı. Lise öğrencileri ise il müdürlüklerine başvuru yaparak geldikleri yerlerdeki okul türlerine göre olan okullara yerleştirildi.

Öğrencilerin nakil işlemleri ise sürüyor..

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.