Kırşehir Haber Vakti

GIDA ÜRÜNLERİNDE Kİ FİYAT FARKLARI MERCEK ALTINDA

GIDA ÜRÜNLERİNDE Kİ FİYAT FARKLARI MERCEK ALTINDA
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
29 Ocak 2021 - 3:11
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Gıda ürünlerinde fiyat farkına karşı Kırşehir Ticaret İl Müdürü Mahmut Dalgalı denetimleri artırdı.

Ticaret İl Müdürü Dalgalı yaptığı açıklamada, “ Bakanlığımız koordinesinde Kırşehir’de gerekli görülen çalışmaları yoğun olarak yapıyoruz. Amacımız, serbest piyasa ekonomisine zarar vermeden denetimlerimizi sürdürmek”dedi.
Yapılan denetimlerde fiyat farkı hususunda vatandaşın dijital ortamlardan yaptığı başvurularda etkili oluyor. ” ifadelerinde bulundu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.