Kırşehir Haber Vakti

Kırşehir’de Kanlı Pusu: Ağır Yaralanan Şahıs Yoğun Bakımda

Kırşehir’de Kanlı Pusu: Ağır Yaralanan Şahıs Yoğun Bakımda
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
03 Mart 2026 - 0:47
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırşehir kent merkezinde akşam saatlerinde meydana gelen silahlı saldırı şehirde büyük panik yarattı.

Edinilen bilgilere göre olay, Hızır Ağa Mahallesi Yeşil Camii yanındaki parkta yaşandı. İddiaya göre F.T.S., bağ evinden tek başına evine doğru geldiği sırada park yakınında önünü kesen C.A. ve kardeşinin silahlı saldırısına uğradı.
Şüphelilerin F.T.S.’ye 23 el ateş açtığı öğrenildi. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 5 kurşunla ağır yaralanan F.T.S., olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Durumunun ağır olduğu öğrenilen yaralı, hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen C.A. ve kardeşini kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.
Silahlı saldırıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.