Kırşehir Haber Vakti

KIRŞEHİR’DE KAR NEDENİYLE 30 KÖY YOLU KAPANDI

KIRŞEHİR’DE KAR NEDENİYLE 30 KÖY YOLU KAPANDI
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
17 Şubat 2021 - 16:05
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırşehir’de, 2 gündür etkili olan kar yağışı ve tipi 30 köy yolunun kapanmasına neden oldu.

İl Özel idaresi ekipleri, kapanan köy yollarında kar ve tipi ile mücadele çalışmalarını sürdürüyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, merkez ve 6 ilçede geceden itibaren 31 iş makinası ve 53 personel ile oluşturulan karla mücadele ekiplerinin çalışma yürüttüklerini söyledi.

Akçakent, Boztepe, Akpınar, Mucur, Çiçekdağı ve Kaman ilçelerine bağlı köylerde ekipler teyakkuz halinde kapanan yolları açarken tipinin de etkisiyle yolların bir süre sonra kapanması karşısında yürütülen çalışmalarda olumsuz durumlarla karşılaşılmadığı öğreniliyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.