Kırşehir’de, İran kedisi kaybolan kadın kuaförünün haber sitemiz aracılığıyla yaptığı çağrı sonuç verdi. Kedi şehirde Nurdan Dernek adlı kişi tarafından bulunarak sahibine ulaştırıldı.
Dernek, haber sitemizin, instegram hesabında gördüğü kedi için haber sitemize özel mesajla ulaşarak kedinin kendisinde olduğunu ve sahibine ulaşmak istediğini belirtti.
Haber sitemizin buluşturduğu Terme Caddesinde kadın kuaförü işleten Ayşe Çalışkan’ın kedisini teyit etmesi sonrası kedisini bulan Nurdan Dernek’in evine çiçek ve vaat ettiği 500 lira ile giderek ödülünü teslim edip kedisini aldı.
Çalışkan’ın apartmanda beslediği kedisi, geçtiğimiz hafta kaybolmuş Çalışkan Ahi Polis Merkezine giderek kedisi için kayıp başvurusunda da bulunmuştu.



Türkiye Yas Tutarken Kırşehir’de Konser Kararı Tartışılıyor
30 Ağustos Gündüz Bakımevi Açıldı
Zafer Bayramı Kırşehir’de Büyük Coşkuyla Kutlandı
Erhan Türkyılmaz Vefat Etti
Emniyet Teşkilatında Gözler Kırşehir’de: 12/36 Talebi Büyüyor
AKTARLAR UTARIYOR…
40 DERECELERİ GEÇEN KIRŞEHİR’DE HAVALAR SERİNLEYECEK