Kırşehir Haber Vakti

KIRŞEHİR’DE KISA SÜRELİ YAĞIŞ HAYATI FELÇ ETTİ

KIRŞEHİR’DE KISA SÜRELİ YAĞIŞ HAYATI FELÇ ETTİ
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
03 Eylül 2023 - 16:04
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırşehir’de kısa süreli etkili olan sağanak yağış nedeniyle kent merkezinde ve Kılıçözü Sanayi Sitesinde su baskınları yaşandı.

Yağmur yağışı nedeniyle sokaklar, zemin girişli bazı evler ve iş yerleri su altında kaldı. Yaşanan durum nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Kılıçözü Sanayi Sitesine sabaha karşı giden esnaflar, belediyeye sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Geçtiğimiz yıllarda da su baskınları aynı bölgelerde yaşanmış, belediye ekipleri yapılan çalışmalar sonrasında baskınların olmayacağı yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

Belediyenin son dönemde kısa ve belli alanlarda özellikle yol, kaldırım ve altyapı çalışmaları sonrasında daha yeni yapılan alanlarda yaşanan çökme, uçma, patlama ve su baskınları vatandaş tarafından tepkiyle karşılanırken, ” Milletin parası boşuna harcanıyor bu şekilde sözde yenilenenler nereden tutsak elimizde kalacaksa çalışma yapılmasına gerek yok. Sanki vatandaş çok memnun gibi görüntüler veren ve videolar yayınlayan Başkan Ekicioğlu güneş balçıkla sıvanmaz.” yorumlarına neden oluyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.