Kırşehir’de vatandaşların kar mağduriyeti artarak devam ediyor.
Günlerdir meteoroloji’ den yapılan uyarılara rağmen önlemlerin yetersiz kalması Kırşehir’de vatandaşları mağdur etti. Kar ve buzlu yolda yürürken düşen vatandaşlardan yaralananlar oldu. Kar esareti altında ana caddelerin, ara sokakların kapanması, Kılıçözü sanayi sitesinde yol açma çalışmalarının yapılmaması, Belediye ekiplerinin bir çok yerde yetersiz kalması kabusu yaşattı. Vatandaşlar ve esnaflar perişan oldu.
YERLER BUZ TUTTU ÇÖP DAĞLARI OLUŞTU.
Yoğun kar yağışının ardından günler geçmesine rağmen 150 bin nüfuslu kent merkezinde sokaklarda erişim zor sağlanıyor. Tuzlanmanın zamanlıca ve yeterince yapılmamasıda, hava sıcaklığının eksinin altına düşmesiyle birlikte buzlanmalara neden olmaya başladı. Çöp konteynırları çöplerin toplanmamasından dolayıda doldu taştı. Vatandaşlar ise CHP’li belediyenin krizi yönetememesinden dolayı mağduriyetlerini dile getirerek uzun yıllardır Kırşehir ilk defa bu kadar perişan ve çaresiz olduklarını ifade etti.
Oy veren vermeyen herkesimin tepkisini alan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu kar sınavında da sınıfta kaldı.





Adnan Yılmaz’dan Ahilik İçin Başucu Kaynağı
Park Değil Şantiye! Kervansaray’da Bitmeyen Çalışma İsyan Ettirdi
Kırşehir UMKE, Gerçeği Aratmayan Tatbikata Katıldı
Tarkan Harman Adaylığını Açıkladı
KIRŞEHİR YOLUNDA OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ
KIRŞEHİR’DE ESNAF SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI
Asfalt Seriliyor, Ardından Kazılıyor!
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Özbağ’da düşmüş…