Şehir Buluşmaları programları çerçevesinde Kırşehir’e gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde vatandaşın taleplerini dinledi.
Programda Kırşehir Valiliği ziyaretinin sonrasında AK Parti Kırşehir Teşkilatı’nı ziyaret eden Bakan Koca, İl Başkanı Seher Ünsal’dan teşkilat yapılanması ve Kırşehir için düşünülen projeler hakkında bilgiler alarak partililerle sohbet etti.

Şehir Buluşmaları programında Kırşehir’de faaliyet gösteren STK temsilcilerini dinleyen Bakan Fahrettin Koca, burada vatandaşın taleplerini alarak sağlık sorunlarının giderilmesi noktasında talimatlar verdi.
Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde vatandaşın taleplerini dinledikten sonra sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelen Bakan Koca, Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi’ni de ziyaret etti.
Vatandaşlarla ve sağlık çalışanlarıyla sohbet eden Koca’ya ortopedik engelli Meryem Arslantaş, “Kurban olayım sana. İyi yaşa, Allah sizi korusun. Burada dizlerime bakmıyorlar, beni götür dizlerime baktır “dedi. Bakan Koca, bakan yardımcısına Meryem Altıntaş ile ilgilenilmesi talimatını verdi. Bakan Koca, vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle hastaneden uzun süre çıkamadı. Bakan Koca, ardından üniversite hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak, gençlerle buluştu. 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ‘Gençler Buluşması’ programında Ahi Evran Üniversitesinde gençlerle bir araya geldi. Bakan Koca, burada yaptığı konuşmasında “Nesilden nesille taşınan toplumsal değerler, gelenek ve gelecek tasavvurları gençleri baskılayan birer otorite kalıpları olarak sunuluyor. Gençlerin gerçekte bir inşa ve ihya potansiyeli taşıyan isyan ruhu; tarihine, değerlerine, ideallerine karşı tahrik edilmeye çalışılıyor.
Gençlerde tarihiyle radikal bir kopuş hedefleyen hegomanik kültür, teknoloji ve bilgi çağına doğan nesiller olarak gençlerimize, bu çağa yön veren bir özgürlük mü vaat ediyor? Elbette hayır. Zahiren özgürlük gibi görünüyor. Seçimlerimiz kendi tercihlerimizin ürünü gibi görünüyor.
Hakikatte ise teknoloji ve bilgi gücü kullanılarak, insanların nasıl yaşayacağına, neyi tüketeceğine karar veriliyor. Tarihin hiçbir döneminde yaşanmamış hegomonik bir kültür emperyalizminden söz ediyoruz. Tam anlamıyla gençlerimizin nesneler sisteminin kölesi olmasını arzulayan bir ayartma sisteminden Bunu başarabilmeleri ancak gençlerimizin özne kimliklerini koruyacak en kıymetli varlığı olan isyan ruhunu köreltebilmesi ile mümkün olacaktır.” diye konuştu. 
Sağlık Bakanı Koca: “Sağlık alanında Kırşehir’in ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz”
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kırşehir’e gerçekleştirdiği ziyaretlerde son olarak şehrin esnafını ziyaret etti. Bakan Koca’ya, AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan ile AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve diğer yetkililer eşlik etti.
Koca, esnaf ziyaretleri sırasında yoğun ilgiyle karşılaştı. Vatandaşlar, Bakan Koca vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaretler sırasında Koca, esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerinde bulundu. Koca, yaptığı açıklamada, duyduğu memnuniyeti belirterek “Kırşehir’de gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde esnafımızla bir araya geldik. Esnafımızın sorunlarını dinledik ve çözüm önerilerimizi paylaştık. Sağlık alanında da Kırşehir’in ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.
Bakan Koca’nın Kırşehir ziyareti, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.



Kırşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç Görevine Başladı
Amigo Halil Kurt “Yediğimiz goller ofsayt olsun” dedi
Ünsal’dan Ankara’da Kırşehir Mesaisi: Bakan Kurum’u Şehre Davet Etti
14 İLDE DEV NARKOTİK OPERASYONU 382 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Polis uygulamalarda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirdi.
CHP Kırşehir’de Devir Teslim Krizi: “Atatürk Posterlerini Bile Alıp Gitmişler”
Yeni Parti Genel Başkanı Olarak Özel’in Kırşehir’e İlk Ziyareti, Yolsuzluk Soruşturmasından Tutuklu Başkana