Kırşehir Haber Vakti

KIRŞEHİR’DE YAŞANAN İNTİHAR OLAYINDA YÜREK BURKAN MESAJ

KIRŞEHİR’DE YAŞANAN İNTİHAR OLAYINDA YÜREK BURKAN MESAJ
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
01 Kasım 2022 - 18:07
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İntihar eden genç babanın son mesajı yürek burktu: ‘’Kayra’m size emanet! ‘’

Kırşehir’in Boztepe ilçesinde 34 yaşındaki Hüseyin Ş. Dün kendini asarak intihar etmişti. Ölümüne ilişkin araştırmalar devam ederken Hüseyin Ş.’ nin ölmeden önce kardeşinin cep telefonuna mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

Hüseyin Ş.’ nin son mesajında ” Kayra isimli çocuğunu kardeşine emanet ettiği ve babasını hiç kimsenin üzmemesini istediği ayrıca hayatını tefecilerin ve iddia şans oyununun bitirdiği ifadeleri yer alıyor.

” Mesajı gören Hüseyin Ş.’ nin kardeşi durumu derhal jandarmaya haber vermesi üzerine mesajda geçen garaja giden jandarma Hüseyin Ş.’ Nin cansız bedeniyle karşılaşıyor.

İşte Hüseyin Ş. ‘ nin son mesajı:

” KAYRAMI SANA BIRAKIYORUM, BABAMI SAKIN ÜZME

Canım kardeşim ben bu hayatta yokum. Artık sana Kayra’ mı emanet ediyorum. Not burakmıyorum bir sana yazıyorum. Babamı sakın üzme, bu gece Kayranın yanında ol.

CENAZEM GARAJDA BABAM GÖRMESİN

Cenazem garajda babam görmesin sen yetiş. Telefunun Pin’ i melek. Cüzdanımda evin anahtarı var.

KAYRAMI BABAMIN YANINA KOY ÜŞÜMESİN MONTLARIDA YOK

Kayruşumu meleğimi babamın yanına koy.Bu kış üşümesinler montlarıda yok. Hoşcakalın kimse ağlamasın. Cenaze boyunca Kayra’yı yanından ayırma.

BENİM HAYATIMI TEFECİLER VE İDDİA BİTİRDİ

Benim Hayatımı faizci M.K. ve Y.T. birde iddia şans oyunu bitirdi. Yasin Baykara en dürüst insan.  “

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.