Kırşehir’den Kayseri’ye gezmek için giden 2 genç Ali Dağı’nda yaptıkları yürüyüşte kayboldu. Ekipler gençleri 3 saat sonra buldu.
Edinilen bilgiye göre, Talas ilçesinde bulunan Ali Dağı’nda meydana gelen olayda, Kırşehir’den Kayseri’ye gezmeye giden Enes Y. ve Furkan F., 10 kişilik arkadaş grubu ile birlikte dağda yürüyüşe çıktı. Arkadaşlarından ayrılarak dağa dikey tırmanış yapmak isteyen ikili, arkadaşları ile buluşma noktasına gelmedi. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık, AFAD ve ANDA Arama Kurtarma Derneği ekipleri sevk edildi.
Dağın tepe kısmından aşağıya doğru yapılan tarama çalışmaları sonucunda yaklaşık 3 saat sonra yollarını kaybederek kaybolan Enes Y. ve Furkan F., ekipler tarafından bulundu.



Adnan Yılmaz’dan Ahilik İçin Başucu Kaynağı
Park Değil Şantiye! Kervansaray’da Bitmeyen Çalışma İsyan Ettirdi
Kırşehir UMKE, Gerçeği Aratmayan Tatbikata Katıldı
Tarkan Harman Adaylığını Açıkladı
KIRŞEHİR YOLUNDA OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ
KIRŞEHİR’DE ESNAF SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI
Asfalt Seriliyor, Ardından Kazılıyor!