Kırşehir Haber Vakti

KIRŞEHİR’DEN İZMİR’E PSİKOSOSYAL DESTEK

KIRŞEHİR’DEN İZMİR’E PSİKOSOSYAL DESTEK
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
02 Kasım 2020 - 2:35
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ nde görevli 4 Uzman, İzmir’de meydana gelen deprem nedeniyle depremzedelere psikososyal destek için deprem bölgesine görevlendirildi.

Afet sonrası depremzedeler de oluşan korku, endişe, stres konularında psikososyal destek vermek üzere görevlendirilen  uzmanları  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara gece saatlerinde İzmir’ e bizzat uğurladı.

Baykara görevlendirmeyle ilgili şu ifadelerde bulundu;

” İzmir depreminin yaralarını sarmak için Sayın Bakanımızın talimatı ve Sayın Valimizin onayı ile ilimizden görevlendirilen psiko sosyal destek ekibinden dört uzman meslek elemanı arkadaşımız tahsis ettiğimiz araç ile yola çıktı. Rabb’im güzel ülkemize bu tür felaketleri yaşatmasın. ”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.