Kırşehire Yenilen Kırıkkale FK’da Ayrılık!
TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Kırıkkale Futbol Kulübü, Teknik Direktör Nihat Baran ve Yardımcı Antrenör Niyazi Güney ile yollarını ayırdı.
Kulüpten yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Nihat Baran ve Yardımcı Antrenörümüz Niyazi Güney ile yapılan görüşmeler neticesinde, karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı alınmıştır. Kırıkkale Futbol Kulübü’ne verdikleri emek, gayret ve katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ediyor; kariyerlerinin bundan sonraki dönemlerinde başarılar diliyoruz” ifadeleri yer aldı.
Ayrılık kararının, geçtiğimiz hafta oynanan Kırıkkale FK – Kırşehir FSK maçının ardından gelmesi dikkat çekti. Derbi havasında geçen mücadelede Kırşehirspor deplasmanda rakibini 3-2 mağlup ederek haftalar sonra galibiyet hasretini sonlandırmıştı.
Maçta Kırşehir ekibi; Hüseyin Can Öztürk, Tolga Şahin ve son dakikalarda sahneye çıkan Musa Bulut’un golleriyle sahadan 3 puanla ayrıldı. Özellikle maç boyunca gösterdikleri mücadele azmi ve takım disipliniyle takdir toplayan yeşil-beyazlılar, bu galibiyetle hem moral buldu hem de puanı topladı .Kırıkkale ekibinde ise alınan sonuç morallerini bozdu.
Sezona 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle başlayan Kırıkkale FK’da yönetim, kötü gidişin ardından teknik heyetle yollarını ayırma kararı aldı.
Kırıkkale FK yönetimi, yeni teknik direktör arayışlarını kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.


SEHER ÜNSAL, KAMUOYUNUN TALEBİNİ BAKAN YARDIMCISINA İLETTİ
Kırşehir’de Güçlü Kamuoyu: Hastaneye Mehmet Ali Altın’ın Adı Verilsin
Akpınar’da Yangın Kontrol Altına Alındı 190 Hektarlık Alan Zarar Gördü
Herkes kendi el emeği ürününü hazırlayıp satışa sunuyor
Vali Demiryürek: “Köylerimiz İçin Çalışmayı Sürdüreceğiz”