Kırşehir Haber Vakti

KIRŞEHİRİN GÖBEĞİNDE KIRŞEHİRİN BÜYÜK DEĞERİ NEŞET ERTAŞ’A BÜYÜK SAYGISIZLIK

KIRŞEHİRİN GÖBEĞİNDE KIRŞEHİRİN BÜYÜK DEĞERİ NEŞET ERTAŞ’A BÜYÜK SAYGISIZLIK
Okundu
03 Eylül 2024 - 18:24

Kırşehir’ in yetiştirdiği Türkiye’ nin büyük değerlerinden Üstad Neşet Ertaş’ a büyük saygısızlık.

Kırşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz 30 Ağustos Zafer bayramı gecesi Cacabey Meydanında düzenlenen gecede sahne alan Ahmet Tekkuş isimli türkücünün Neşet Ertaş usta hakkında saygısız yorumlar yaptığı ortaya çıktı. Yapılan saygısız yorumlara protokolden hiç bir müdahalenin yapılmaması ise üzüntü ile karşılandı.

Ahmet Tekkuş isimli şahsın Kırşehir’li olduğunu üzülerek sonradan öğrendiğini ifade eden bir takipçimiz tarafından haber sitemize gönderilen videoda Tekkuş,  “Bizim burda hepinizin bildiği bir Neşet var. Kargadan başka kuş tanımıyorsunuz. Bak burda deve dişi kadar 3 tane sanatçı var. Orkestra var sazlar var bunlar hep Kırşehirin gülü bir alkış lütfen…” ifadelerinde bulunuyor. Çok bilindik bir şahsiyet olmayan Ahmet Tekkuş isimli kişinin Neşet Ertaş’ın memleketinde, hemşehrilerinin gözünün içine baka baka Türkiye’nin en önemli sanatçılarından Neşet Ertaş’la ilgili sarf ettiği bu sözler Kırşehir’ de büyük tepkilere neden oldu. Kırşehir’li vatandaşlar, ”Hiç bir özür, hiç bir kelam büyük sanatçıların ve devlet adamlarının önünde saygıyla eğildiği Kırşehir’in yetiştirdiği Türkiye’nin değeri Neşet Ertaş Usta’ ya yapılan bu saygısızlığı affettiremez yorumlarında bulundu.

Ayrıca vatandaşlar ileri ki günlerde ne idiği belirsiz kişiler tarafından yapılabilecek ucuz yorum ve saygısızlıklara mahal verilmemesi adına başta Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu olmak üzere Kırşehirli bürokrat ve STK’ lardan Neşet Ertaş’a sahip çıkmalarını ve konun takipçisi olmalarını bekliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.