Kırşehir’e İl Emniyet Müdürü olarak atanmasının ardından şehrin huzuru ve güvenliği için sahadan ayrılmayan ve güvenlik çalışmalarını yakından takip eden Dr. Mesut Görücü, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve ilgili birim amirleri ile birlikte Mucur İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette, İlçe Emniyet Müdür V. Arefe Başer, yürütülen çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Şehrin huzurunu kendisine görev edinen Dr. Mesut Görücü, Mucur Emniyeti’nin çalışmalarını tek tek yerinde inceleyerek, görev başındaki ekiplerle birebir görüşmeler yaptı.
Emniyet birimlerinin sahadaki takibini ve personelin gösterdiği üstün gayreti yakından gözlemleyen Görücü “Daha huzurlu bir Kırşehir için; yer ve zaman mefhumu gözetmeksizin görev yapan kıymetli mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kırşehir il Emniyet Müdürü Dr. Görücü, şehir merkezi ve Mucur başta olmak üzere tüm ilçelerde güvenlik ve huzurun her zaman ön planda tutulduğunu vurguladı.

Ziyaret, sahadaki çalışmaların yerinde değerlendirilmesi ve görev başındaki emniyet güçlerinin faaliyetleri hakkında bilgi alınması ile son buldu.


Tarkan Harman Adaylığını Açıkladı
KIRŞEHİR YOLUNDA OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ
KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAYI MHP’Lİ SİYASETÇİ MEHMET AY YOĞUN BAKINDA
YANGINI ÇIKARDI KARŞISINA GEÇİP İZLEDİ
KIRŞEHİR’DE ESNAF SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI
KIRŞEHİR’DE VATANDAŞ 100 BİN TL’Yİ DOLANDIRICILARA KAPTIRDI
KIRŞEHİR VALİSİ DEMİRYÜREK’TEN TAZİYE MESAJI