Memleket Partisi İl Başkanı Gülay Baltalık ” Hiçbir Kaymakam’a, Devlet temsilcisine yakışmayacak nahoş tavırla karşılaştık ” diyerek Çiçekdağı kaymakamını kınadıklarını açıkladı.
Partisinin çalışmaları için beraberindekilerle birlikte Kırşehir’in Çiçekdağı İlçesine giden Memleket Partisi İl Başkanı Gülay Baltalık burada Kaymakam Rabia Naçar’ ı da ziyaret etmek istedi.
RANDEVU VERDİ AMA GÖRÜŞMEDİ
Kaymakam hanımdan randevu aldıklarını kendilerine verilen randevu saatinde Kaymakamlık’ ta olmalarına rağmen bir saat bekleme salonunda bektildiklerini ifade eden Baltalık, nahoş bir tavırla ‘Görüşemeyeceğim başka zaman gelsinler’ diyen Naçar’ ın devlet temsilcisine yakışmayacak bir davranışta bulunduğunu iddia etti.
Baltalık yaptığı basın açıklamasında;
” Çiçekdağı ilçe temaslarımız kapsamında randevu alarak ziyaret etmek istediğimiz Çiçekdağı Kaymakamı Rabia Naçar partimize maalesef ki devlet temsilcisine yakışmayacak hoş olmayan davranışlar sergilemiştir.
Şahsi hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeksizin bir ilçenin üst yönetici olması dolayısıyla özelliklede genç bir kadın yönetici olması nedeniyle güzel temenniler ile ziyaret etmek istediğimiz Kaymakam Naçar bizlere verdiği randevu saatinde makam odasında bir arkadaşı ile kahkahalar atarak, yönetimimizi ve il başkanımız Gülay Baltalık’ı 1 saat kapıda bekletmiş daha sonra ise umursamaz bir tavır ile “Dışarı çıkacağım başka zaman gelsinler” ifadelerini kullanmış büyük bir saygısızlık örneği sergilemiştir.
Kırşehir il Başkanlığı olarak genç bir yönetici adına çok üzüldük. Bizim kültürümüzde misafir her zaman baş tacıdır. Unutulmamalıdır ki siyasi parti temsilcileri hangi partiden olursa olsun millettin mutlak temsilcisidir.
Partimiz ve İl Başkanlığımız kurulduğu günden itibaren vatanını seven ve koruyan her bir vatandaşın ve bu vatan için ülkemize hizmet eden her bir yöneticinin yanında olmuş ve onları asla zor durumda bırakmamıştır.
Partimize ve yönetimimize yapılan bu talihsiz davranışı kınıyoruz.
“Makamlar insanlara göre değil, insanlar makamlara şeref kazandırır.” ” ifadelerinde bulundu.


Adnan Yılmaz’dan Ahilik İçin Başucu Kaynağı
Park Değil Şantiye! Kervansaray’da Bitmeyen Çalışma İsyan Ettirdi
Kırşehir UMKE, Gerçeği Aratmayan Tatbikata Katıldı
Tarkan Harman Adaylığını Açıkladı
KIRŞEHİR YOLUNDA OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ
KIRŞEHİR’DE ESNAF SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI
Asfalt Seriliyor, Ardından Kazılıyor!