Kırşehir Haber Vakti

MHP 24. DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAYI HAKKI: ” İLÇEMİZİ TEKRAR ALMANIN VAKTİ GELDİ “

MHP 24. DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAYI HAKKI: ” İLÇEMİZİ TEKRAR ALMANIN VAKTİ GELDİ “
Okundu
27 Temmuz 2021 - 0:13

Geçtiğimiz haftalarda Kırşehir’ in eski ilçesi Nevşehir’ e bağlı Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’un Kırşehir’e bağlanmak istediklerini samimi olarak dile getirmesinin etkisi sürüyor. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Hacıbektaş’ ın Kırşehir’e bağlanması için yoğun çaba sarf ederken Ülkücü doktor’ dan Ekicioğlu’na destek geldi. Bugün konuyla ilgili haber sitemize konuşan, Milliyetçi Hareket Partisi 24. dönem Kırşehir Milletvekili adayı, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi KBB Uzmanı Ahmet Hakkı “ Hacıbektaş Kırşehir’ imiz den kopartılan bir uzvumuzdur ” Dedi.

Op.Dr. Ahmet Hakkı yaptığı açıklamada;

Yaklaşık 67 yıl önce iktidar partisine oy vermediği için Kırşehir’ imizden kopartılan Hacıbektaş ilçemizi geri almak için vakit gelmiştir. İlçelerimizin bizden kopartılma garebeti nasıl ki yanlış bir uygulama ise tekrar bağlanmaması da en az o kadar gariptir ve büyük bir haksızlıktır. Bu durum Nevşehir’ de dahil hangi ilin başına gelirse gelsin kabul edilemeyeceği gibi kanayan bir yara haline gelen bu haksızlığın giderilmesi de büyük bir elzemdir. Hacıbektaş adeta Kırşehir’ in bedeninden sökülen bir uzvudur. Yanlış bir operasyonla başka bir bedene nakledilse de uyum sağlayamamıştır. Kırşehir’ in ise yeri doldurulamaz bir şekilde bir tarafı eksik kalmıştır. Konunun Hacıbektaş halkı da bilincindedir ve Sayın Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’ da ilçe halkının hislerine tercüman olmuş İlimize bağlanma isteklerini yüksek bir sesle ifade etmiştir.

Yaşanan tüm bu süreç sonrası Kırşehir’in tüm siyaset erki, STK Başkanları ve vatandaşlarımız yaşanan tarihi süreçte etkin bir rol alarak Hacıbektaş ilçemizi tekrar ait olduğu ilimiz Kırşehir’e kazandırmak için elinden gelenin en iyisini yapmalıdır. Bu tarihi fırsat en iyi şekilde değerlendirmeli gerekirse Hacıbektaş ilçemizde halk oylamasına gidilmesi sağlanmalıdır.

Sürecin devamında ise iktidarı, muhalefeti STK’ sı ile hep birlikte elimizden alınan diğer ilçeler de de halk oylamasına gidilmesi sağlanarak halkın takdiri ile ilimize tüm eski ilçelerimizin tekrar kazandırılması sağlanmalıdır.  ” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.