Kırşehir Haber Vakti

MUCUR BELEDİYE BAŞKANI İLE İŞÇİLER ARASINDA GERGİNLİK

MUCUR BELEDİYE BAŞKANI İLE İŞÇİLER ARASINDA GERGİNLİK
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
10 Kasım 2020 - 1:01
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Mucur’da Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz ile Belediye işçileri arasında gerginlik.

Edinilen bilgiye göre; Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz ile Belediye işçileri arasında yaklaşık 1ay önce sendika tartışması yüzünden gerginlik çıktığı, işçilerden bazılarının başkanın kendilerine hakaret ettiğini ileri sürerek konuyu yargıya taşıdığı bildirildi.

Başkan Yılmaz’ ın işçilerden şikayetlerini geri almasını istediği ancak işçilerden olumsuz cevap aldığı, bu geceye taşınan olayda ise bazı işçilerin konuyu görüşmek üzere başkanın evine gittiği Başkan Yılmaz’ ın işçilerin yanına gelmesiyle yine tartışmaların başladığı ve bu esnada yaşanan arbede de tarafların silahlarını çektiği iddia edilirken, Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polisin olayları yatıştırdığı alkol muayenesi yapilan tarafların ifadeleri alındıktan sonra evlerine gönderildiği ve Mucur’da gerginliğin son bulduğu iddia edildi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.