Kırşehir Haber Vakti

MUHARREM İNCE BUGÜN KIRŞEHİR’E GELİYOR

MUHARREM İNCE BUGÜN KIRŞEHİR’E GELİYOR
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
25 Ocak 2021 - 13:09
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Parti kurma çalışmaları kapsamında ‘Memleket Hareketi’ başlatarak İlleri gezen Muharrem İnce bugün Kırşehir’ e geliyor.

Geçtiğimiz günlerde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ nun esnaf ziyareti kapsamında geldiği Kırşehir’ e bu seferde Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce başlattığı Memleket Hareketi kapsamında bugün Kırşehir’ i ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelecek.

Geçtiğimiz Cuma günü Nevşehir Avanos’ da bir otelde 80 kişilik ekibi ile yeni kuracağı partinin tüzük çalışmaları için kampa giren İnce çalışmasını yaptıkları parti tüzüğünün oy birliği ile kabul edildiğini söyledi.

Otelden ayrılırken kısa bir açıklama yapan İnce, “Türkiye’deki hiçbir parti Türkiye’ye demokrasi vaat edemez. Çünkü partinin içinde demokrasi yok. Biz bu iktidardan da bu muhalefetten de kurtulacak olan bu millete kendi içimizde demokrasiyi önce anlatmamız lazım. Bunları gerçekleştirdik. Programımızı yüzde 90 oranında tamamladık. Birkaç küçük eksiğimiz var. Onları da önümüzdeki günlerde bitireceğiz. Tüzük tamam. Nevşehir ve Kırşehirli esnaflarımızı ziyaret edeceğiz” ifadelerinde bulundu.
Kurulacak partinin isminin sorulması üzerine İnce, , “Zamanı gelecektir, bekleyin biraz” yanıtını verdi.

Nevşehir’den Memleket Hareketi Otobüsüyle Kırşehir’ e hareket eden Muharrem İnce’nin bir kaç saat içinde Kırşehir’ de olması bekleniyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.