Kırşehir Haber Vakti

SEHER BAŞKAN HALLETTİ: MUCUR’UN YOL ÇALIŞMALARI HAFTAYA BAŞLIYOR

SEHER BAŞKAN HALLETTİ: MUCUR’UN YOL ÇALIŞMALARI HAFTAYA BAŞLIYOR
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
05 Ekim 2025 - 12:33
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal BBP’ li Belediye yönetimindeki Mucur’ un uzun süredir yaşanan kent merkezi yol sorununu Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüşerek çözüme kavuşturdu. Bakan Uraloğlu Başkan Ünsal ile görüşmesinin ardından önümüzdeki hafta Mucur’ da yol yapım çalışmalarının başlaması talimatını verdi. Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, 34. Kaman Ceviz Festivalinde, Kültür ve Sanat Festivali’nde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya geldi.İkilinin yaptığı görüşmede Başkan Ünsal, Mucur merkez yollarının bir an önce tamamlanması gerektiğini ifade etti. Bakan Uraloğlu Başkan Ünsal’ın talebini geri çevirmeyerek Karayolları Genel Müdürüne gerekli talimatları verdi. Mucur’ un kızı Seher Ünsal’ın parti gözetmeksizin Mucur’ da adeta bir kangrene dönüşen kent merkezi yol yapım çalışmalarını Ulaştırma Bakanı ile görüşüp bir çözüme bağlaması Mucur halkının takdiri ile karşılanırken çalışmaların önümüzdeki hafta başlatılacağı aktarıldı. Görüşmede ayrıca, Mucur’un ulaşımı için büyük önem taşıyan Mucur–Karahasan yolu da yatırım programına alındı.

Konuyla ilgili Başkan Ünsal bir teşekkür mesajı yayınlayarak;

“Başta, her daim milletimizin yanında duran, eser ve hizmet siyasetiyle bizlere yol gösteren Dünya Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a,

Mucur’umuz için gösterdikleri ilgi ve verdikleri destekten dolayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na şükranlarımı sunuyorum.

Mucurumuza hayırlı, uğurlu olsun.” İfadelerinde bulundu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.