Bayram arifesinde Kırşehir Hayvan Pazarı’nı ziyaret eden AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, vatandaşlarla kurduğu samimi diyalog ve yaptığı pazarlıklarla dikkat çekti.
“Kırşehir’in Seher Annesi” yorumlarının yapıldığı ziyarette Ünsal’ın üretici ve besicilerle yaptığı pazarlıklar, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Pazardaki sıcak ve doğal görüntüler renkli anlara sahne olurken, “Vatandaşın her anında yanında, pazarlığında bile var” yorumları da yapıldı.
Ziyarete Merkez İlçe Başkanı İbrahim Küçükdeveci ile İl Başkan Yardımcıları Bekir Bezirganoğlu ve Hayati Ayyıldız da katıldı.
Üreticilerle sohbet ederek hayırlı kazançlar dileyen Seher Ünsal, “Bayramın ruhunu hemşehrilerimizle birlikte yaşamak bizler için çok kıymetli. Kurban Bayramı’nın Kırşehir’imize, ülkemize ve aziz milletimize sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı. 





Eğitim Camiasının Acı Günü: Üzeyir Tavus Vefat Etti
Yelken Tutkunları Hirfanlı’da Buluştu
Kırşehirspor Taraftarından Nazım Köksal’a Teşekkür
Adnan Yılmaz’dan Ahilik İçin Başucu Kaynağı
Park Değil Şantiye! Kervansaray’da Bitmeyen Çalışma İsyan Ettirdi
KIRŞEHİR YOLUNDA OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ
KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAYI MHP’Lİ SİYASETÇİ MEHMET AY YOĞUN BAKINDA