Kırşehir Haber Vakti

ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNDEN İHRAÇ EDİLDİ

ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNDEN İHRAÇ EDİLDİ
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okundu
02 Kasım 2022 - 11:26
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde, dernek başkanlığına aday olan Yunus Erdoğdu ve çalışma ekibi dernek üyeliğinden ihraç edildi. Dernek üyeliğinden ihraç edildiklerini evlerine gelen tebligatla öğrenen dernek üyeleri Şehit Aileleri Derneği yönetimine tepki gösterdi.

Geçtiğimiz dönem başkan adayı olan ve şehit ailesi olmayan üyelerin oy kullanımıyla seçimleri kaybettiğini belirten başkan adayı Yunus Erdoğdu, “Şehit aileleri dernekten ihraç ediliyor lakin şehit ailesi olmayan üyeler oy kullanıyor. Hiç kimse şehit ailelerini kişisel hırsa kapılarak dernekten ihraç edemez” dedi.

Şehit Aileleri ile mevcut yönetim arasında uçurum olduğunu belirten Erdoğdu, “7’den 70’e kadar şehit ailelerimizin daima yanında olduk. Onların dertleri ile dertlenip mutluluklarını kendi mutluluğumuz bildik. Asla şahsi işlerimizi şehit aileleri üzerinden görmedik. Devletimiz ile ailelerimiz arasında köprü olurken şehit yakını dahi olmayan kişilerce kullanılan oylar sonucu derneğimizden kazandıgımız seçimi kaybettik. Biz onurlu şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz. Peki siz kaybettiğiniz irtibatınızı nasıl kazanacaksınız” şeklinde konuştu.

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ise ihraç gerekçesi olarak dernek tüzüğünün 1, 2, 4 ve 5. maddelerini gerekçe gösterdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.