Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Antalya’ da Serikspor’ a 1 – 0 mağlup oldu. Maç sonrası çıkan kavga maça gölge düşürdü.
Antalya’ da saat 13:00 de başlayan maç Serikpor oyuncularının sert oyunları, yaptıkları saygısız hareketler ve küfürler nedeniyle adeta spor müsabakası olmaktan çıktı. Bu yüzden 10 dakika uzatma oyanan maçta 90+9 da rakip futbolcu kırmızı kartla oyundan atılırken oyuncumuz Volkan Altınsoy’ un 27’ dakikada attığı tek golle maçta 2-1 mağlup olduk.
OYUNCULARIMIZA SALDIRDILAR
Maçın bitiş düdüğü ile rakip futbolcuların futbolcularımıza saldırması ile saha biranda karıştı. Özellikle saha görevlisinin soda şişesini kırarak kalecimizi küçük çaplıda olsa yaralaması olayların büyümesine neden oldu. Tüm bu olanlar ve plastik sandalyelerin sökülerek futbolcularımıza saldırılması üzerine Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut ve az sayıda Kırşehirspor taraftarıda olaylara müdahil olarak olayların yatışmasını sağladılar.
Futbolcularımızın eski Teknik Direktör Gürses Kılıç’ ın devre arasını beklemeden anlamsız bir şekilde aniden ayrılması ve sahada yaşanan olaylar nedeni ile kendilerini veremediği maçta maalesef 3 puan kaybettik.
Temsilcimiz yeşil beyazlılar 06 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 13:00’ de Kırşehir’ de ligin son sırasındaki Karabük Spor ile karşı karşıya gelecek.