Kırşehir Siyasetinde Yeni Dönem: Kılıçdaroğlu’nun Siyasette Var Ettiği Ekicioğlu Yeni Parti Saflarında..
CHP’de yaşanan ayrışmanın ardından kurulan Yeni Parti’ye katılan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Yeni Parti Kırşehir İl Başkanı Baran Genç ile birlikte objektiflere poz vererek yeni siyasi yolculuğuna resmen başladı.
Ekicioğlu’nun yeni parti yöneticileriyle birlikte verdiği görüntüler, kent siyasetinde geniş yankı uyandırdı.
Ekicioğlu’nun siyasi kariyerinde önemli bir dönüm noktası olan 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin adayı olarak gösterilmesi, dönemin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun desteğiyle gerçekleşmişti. O dönemde Kırşehir CHP İl Başkanlığı’nda yaşanan değişim ve Hacı Tanrıbuyurdu’nun görevden alınması da uzun süre kamuoyunda tartışılan başlıklar arasında yer almıştı.
CHP’de şaibeli kurultay sürecinin ardından yaşanan gelişmeler ve Özgür Özel’in öncülüğünde kurulan Yeni Parti’ye geçiş sürecinde Ekicioğlu’nun da yeni oluşumda yer alması, Kırşehir siyasetinde farklı değerlendirmeleri beraberinde getirdi. Kimi çevreler bu kararı siyasi tercih olarak değerlendirirken, kimi CHP seçmenleri ise Ekicioğlu’nun Kemal Kılıçdaroğlu döneminde aday gösterilmesinin ardından yeni partiye katılmasını eleştiren yorumlarda bulundu.
Ekicioğlu’nun Yeni Parti saflarında aktif siyaset yapacağı süreç, Kırşehir’de önümüzdeki dönemin en çok konuşulacak siyasi gelişmeleri arasında gösteriliyor. 


VALİ DEMİRYÜREK OLAYA EL KOYDU: AKARÖZ’ÜN VEFATIYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Neşet Ertaş’ın Kültürel Mirası Kitapla Geleceğe Taşınacak
Kırşehir’de Sosyal Devletin Yeni Eseri Yükseliyor
BADEM PINARI, GENÇLERBİRLİĞİ’NİN SU SPONSORU OLDU
Kırşehir’in de Aralarında Bulunduğu 71 İlde Dev Narkotik Operasyonu
DÜĞÜNLERDE TERCİH KİRALIK GELİLİK
ADNAN YILMAZ YAZDI: BU CANIN HESABINI KİM VERECEK?