Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine yaptırılan 500 kişilik Kız Öğrenci Yurdunda sona gelindi.
TOBB tarafından Ahi Evran Üniversitesi kompleksi içerisinde 2017 yılında temeli atılarak yapımına başlanılan modern öğrenci yurdu tamamlandı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi arasında imzalanan protokol gereği 500 kişilik kız öğrenci yurdu kısa süre içerisinde Ahi Evran Üniversitemize teslim edilecek.
Kırşehir Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz konu ile ilgili olarak;
” Hatırlanacağı üzere TOBB daha önce de Cumhuriyet tarihinin ilk külliye projesi olan Ahi Külliyesi’ne de yüksek oranda maddi manevi destek vermişti.
TOBB başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve Yönetim Kurulu üyelerine her platformda olduğu gibi eğitim konusunda da hassasiyet göstermelerinden ve yapmış oldukları katkı nedeni ile teşekkür ederim. ” ifadelerinde bulundu.