Sağlık Bakanlığı, 17 – 23 Nisan arasında illere göre her 100 bin kişide görülen Koronavirüs vaka sayılarını açıkladı. Buna göre Kırşehir 100 bin kişide geçen hafta 399,52 vaka sayısına ulaştı.
Sağlık Bakanlığı geçen haftanın koronavirüs verilerini paylaştı. Buna göre haftalık koronavirüse yakalanan kişi sayısı önceki hafta 768 olan Kırşehir’de vaka sayısı geçen hafta artarak 971’ e yükseldi. Günlük covid-19 a yakalanan kişi sayısı önceki hafta ortalama 110 olan Kırşehir’de bu sayı 139′ a yükseldi. Bu verilere göre Kırşehir vaka sayısında kırmızı gruptaki bazı illeri geçmiş olurken vaka sayılarının açıklandığı 1 mart tarihinde rekor vaka sayıları ile kırmızı grupta açıklanan Aksaray gibi komşu illeri’ de geride bırakmış oldu.
Ayrıca, 1 Mart tarihinde 100 binde haftalık 30 vaka görüldüğü açıklanan Kırşehir’de bu sayılar yaklaşık 32 kat artarak 971′ e çıkarken, nüfus oranına ve yoğun bakım yeterlilik durumuna göre ciddi ve korkutucu rakamlara ulaştı.


Eğitim Camiasının Acı Günü: Üzeyir Tavus Vefat Etti
Yelken Tutkunları Hirfanlı’da Buluştu
Kırşehirspor Taraftarından Nazım Köksal’a Teşekkür
Adnan Yılmaz’dan Ahilik İçin Başucu Kaynağı
Park Değil Şantiye! Kervansaray’da Bitmeyen Çalışma İsyan Ettirdi
KIRŞEHİR YOLUNDA OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ
KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAYI MHP’Lİ SİYASETÇİ MEHMET AY YOĞUN BAKINDA