Kırşehir’de 112 Acil sağlık hizmetleri bünyesinde görev yapan 317 sağlık çalışanı vatandaşların zor zamanlarında yanlarında olmak için mesai yürütüyor.
İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde yer alan 1 adet yoğun bakım obez, 1 adet dört sedyeli, 3 UMKE aracı ve 2 kar paletli ve 31 tam donanımlı ambulans ile vatandaşların zor zamanlarında imdadına yetişen ekipler, mesailerini sürdürüyor. 2025 yılının ilk 11 ayında 38 bin 48 vakaya eden ekipler, asılsız ihbarlar, yanlış adres bildirilmesi ve trafikte ambulanslara yol verilmemesinden dolayı zorlukta yaşıyor.
İl Sağlık Müdürü Süleyman Ersoy, 112 ekiplerinin çalışmalarının özveri ile devam ettiğini söyleyerek, “Kırşehir’de toplamda 20 istasyon ve 317 kişiyle 112 faaliyetleri yürütülüyor. 2025 yılında toplamda 38 bin vakaya müdahale edildi” dedi.
Ersoy, Acil Sağlık Hizmetleri Haftası dolayısıyla zorlu şartlarda görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, haftalarını da kutladı.


Tarkan Harman Adaylığını Açıkladı
KIRŞEHİR YOLUNDA OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ
KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAYI MHP’Lİ SİYASETÇİ MEHMET AY YOĞUN BAKINDA
YANGINI ÇIKARDI KARŞISINA GEÇİP İZLEDİ
KIRŞEHİR’DE ESNAF SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI
KIRŞEHİR’DE VATANDAŞ 100 BİN TL’Yİ DOLANDIRICILARA KAPTIRDI
KIRŞEHİR VALİSİ DEMİRYÜREK’TEN TAZİYE MESAJI