Kırşehir’de etkili olan şiddetli yağış ve sel felaketi nedeniyle birçok iş yeri, ev ve bodrum katı sular altında kalırken, vatandaşlar yaşanan süreçte Kırşehir Belediyesi’nin kriz yönetimini eleştirdi.
Kırşehir Haber Vakti’ne ulaşan çok sayıda vatandaş, sel felaketinin etkili olduğu saatlerde Kırşehir Belediyesi ve Belediye Başkanı tarafından kamuoyuna yeterli bilgilendirme yapılmadığını öne sürdü. Vatandaşlar, sosyal medya hesaplarından herhangi bir açıklama yapılmamasını, sahada görünür bir kriz yönetimi sergilenmemesini ve koordinasyon amacıyla bir kriz masası oluşturulmamasını eleştirdi.
Özellikle Hastane Köprülü Kavşağı başta olmak üzere kent merkezinde birçok noktada su baskınları yaşandığını belirten vatandaşlar, afet anlarında yöneticilerin sahada olması ve kamuoyunu düzenli olarak bilgilendirmesi gerektiğini ifade etti.
Kırşehir’de selin oluşturduğu tahribatın ardından vatandaşların yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi ve gerekli önlemlerin alınması yönündeki beklentileri devam ediyor. 


ANAHTAR PARTİ’YE SAHADA İLGİ ARTIYOR
KIRŞEHİR HASTANESİ ÖNÜNDEKİ ÇEŞME NEDEN AKMIYOR?
SEÇİM ÖNCESİ ASFALT, SEÇİM SONRASI KAZI!
KIRŞEHİR’DE SEÇİM ÖNCESİ TARAFSIZLIK TARTIŞMASI
FATMA BETÜL SAYAN KAYA: “TÜRKİYE YÜZYILI BİR SLOGAN DEĞİL, BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN İNŞA SÜRECİDİR”
125 sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi.
OKULLARDA TAVİZSİZ GÜVENLİK…