Kırşehir Haber Vakti

TABANIN SESİNE KULAK VEREN İŞKUR İL MÜDÜRÜ METİN ÜLGEN KAYA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

TABANIN SESİNE KULAK VEREN İŞKUR İL MÜDÜRÜ METİN ÜLGEN KAYA ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Okundu
15 Kasım 2023 - 19:48

Kırşehir İşkur İl Müdürü Metin Ülgen Kaya Kırşehir Belediye Başkanı seçilebilmek için Ak Parti’den aday adaylığını açıkladı.

Kırşehir’in tanınan ve sevilen bürokratlarından İşkur İl Müdürü Metin Ülgen Kaya görevinden istifa ederek Ak Parti’den Kırşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.Terme otelinde düzenlenen basın toplantısında adaylığını resmen ilan eden Kaya şu ifadeler de bulundu;

“Kıymetli hemşehrilerim, değerli basın mensupları, 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde, Adalet ve Kalkınma Partisinden Kırşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğumu buradan açıklıyorum.

Öncelikle şunun bilinmesini isterim bu kararı almamda ki en büyük etken, Kırşehir’li hemşehrilerimden gelen yoğun talep ve yaptığım yoğun istişarelerdir. Kırşehir’in bir evladı bir bürokratı olarak doğduğum büyüdüğüm şehrime çeşitli alanlarda imkanım nispetinde samimi bir şekilde hizmet etmeye çalıştım.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için; Kibirden ve kavgadan uzak, liyakatli, projeci, üretken ve vatandaşına dokunabilen bir anlayış ile değişen, yenilenen ve güzelleşen bir Kırşehir için doğru zaman doğru aday düsturu ile yola çıkıyoruz. Bu vesileyle Kırşehir’de doğup büyüyen, aile kuran genç bir kardeşiniz olarak bizlere destek veren her kesim ve düşünceden hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı siz basın mensuplarına da ayrıca teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.